Sassyjossan

Måndagsångest
Varför ska jag alltid överdriva?
Egentligen har jag haft en sån otroligt nice helg och haft otroligt mycket kul. Det har varit midsommar med härliga människor, det har varit pride, bursdagsfirning och midsommar igen. Jag har umgåtts med Johanna igen, ja vi bor ihop och allt det där, men vi har inte setts på hur länge som helst känns det som. Och fy tusan vad jag har njutit och vad kul det har varit. Dessutom har Elin vart här på besök med som också var sjukt mysigt!
 
 
Jag har mött både nya och gamla vänner och bara fukkat ur.
Men jag har också gråtit, varit arg och överdrivit inte en aning utan hur jävla mycket som helst. Jag fick höra något på midsommar som jag blev irriterad över och tänkte därför att är det som ni vill tro så ska ni få tro det också. Nej jag var inte vid mina fulla fem och jag ångrar det som fan nu. Idag känner jag att det inte är något att vara irriterad över, och framförallt vill jag inte att folk ska tro det heller. För det är ingen vits att folk ska gå runt och tro på saker som inte är sant. Så nej mina vänner, det enda jag fortfarnade är förälskad i är livet och det är första gången på jävligt länge. Om jag någonsin har upplevt detta i mitt liv, haha.
 
 
Hur som helst är jag så sjukt trött. Jag har drömt så mycket konstigt inatt och i drömmarna har jag inte varit mig själv. Så mitt i natten vaknade jag och var så ledsen. Över drömmarna över allt, trött och ledsen. Jag bara grät och vågade inte somna om för drömmarna var så otäcka liksom.
 
 
Egentligen borde jag bara vara glad, men det är så sjukt svårt att vara glad när jag är trött. Jag kan börja gråta för minsta lilla när jag är trött. Ajja hur som helst nu ska jag hoppa in i duschen och gå och lägga mig. Hoppas på lite härligare och piggare dag imorgon. Puss typ