Sassyjossan

Dag 44 – Det här får mig att gråta
Oj, det är jävligt svårt att säga. Jag menar om jag bryter benet och börja gråta, så är det förhoppningsvis inte samma anledning till att jag börja gråta nästa gång. Det finns många saker som kan få en att börja gråta, eller mig. Men det är inte alltid jag gråter för att jag är ledsen, utan ibland för att jag blir så glad, eller för att jag ser en film. 
Men en sak som är standard för mig att börja gråta är när jag blir sviken. Då kan jag inte kontrollera mig, tårarna bara störtar ner då.
Ibland gråter jag bara för att jag känner för det, det finns ingen anledning, jag är bara deppig eller ibland inte ens det. Ibland kan jag bara inte sova och då bara jag släpper ut allt, sen är det bra.
Ibland älskar jag att gråta och ibland gör det bara ont.
Sen två år tillbaka så gråter jag mycket, jag vet exakt vad anledning är, men det passar sig inte riktigt att skriva här. När jag kommer in i såna perioder, när jag tänker extra mycket, så är det enda jag gör nästan, sover och gråter. Jag äter knappt, och är jag med kompisar är det bara skönt att somna till deras prat.