Sassyjossan

Trött dag
Jag har i alla fall fått lite gjort, tvättat, handlat, plockat ur diskmaskinen två gånger och hämtat posten. Låter ju ändå som ganska mycket, men det som jag har gjort mest är nog legat och vilat på sängen.
Idag är det ju morsdag i allafall i Sverige. Och jag önskar att jag kunde varit hos min mamma idag, bara för att hon faktiskt förtjänar det. Men jag har ju träffat henne två helger på rad så det är ju helt okej ändå tror jag hon tycker.
Jag går också mycket i tankar om vad händer sen just nu. Det är inte lätt asså. Jag har bestämt mig för något som jag ska göra, men det är inget jag kan leva på och hur som helst så kan jag också göra det från vart som helst i världen, så egentligen så är det inget som hindrar mig.
Jag har bestämt mig att när jag flyttar hem så ska jag ta en skrivarkurs. Den jag har kollat in mig på sträcker sig över två år, så det är egentligen ett stort beslut av mig, men det är ju en hobby och bara jag har internet så kan jag göra det vartsomhelst i världen. Jag måste också läsa upp ett par ämnen men ja. Vi får se, först ska jag komma hem och landa lite.
Jag har fått så fina ord till mig denna helgen också, både på jobb och på hemmaplan. Dem måste jag också ta mig tid och smälta in.
 
 
Nu ska jag se en film och sen sova, puss.