Sassyjossan

en speciell vecka
Ja denna vecka har vart lite speciell.
Jag har varit helt tom i huvudet samtidigt som jag har varit hel full också. Ger det mening? Jag vet inte ens om det gör för mig heller så förstår om det inte gör det för dig heller.
Det har i alla fall hänt bara bra saker tror jag, eller jag tror jag har bestämt mig för att allt som har hänt är bra. 
Annars då denna veckan? Jo jag har fått ganska bra besked, vad? Tar vi en annan dag. Jag har också fått till och träna 4 gånger, varav två var riktigt bra. Ska allt försöka få till ett i morgon med.
Lördagkväll då, vad gör jag? Nej jag ser på dinsney channel och har bytt sängkläder, tvättat lite och plockat lite. Tråkigt? Nej, ganska skönt faktiskt. Är själv hemma och är ganska skönt att bara vara. Speciellt nu när hjärnan går på högvarv.
Hade så mycket jag ville skriva, men nu när jag satt mig ner för att skriva har jag ingenting att säga typ.. Ni förstår?
Jaja, efter jag är färdig här så ska jag ta en kopp kaffe, hänga upp tvätten och sen måla naglarna. När jag målat naglarna så ska jag skriva lite, för jag behöver få ut lite tankar för mig själv. Jaja då vet ni. Sen ska jag faktiskt lägga mig, försöka gå upp tidigt imorgon och gå på gymmet!
 
the ugly truth.