Sassyjossan

my mama don't like you and she likes everyone
Tisdagmorgon. Jag satte mig nyss på bussen till jobbet.
Eftersom jag var magsjuk i helgen, så var jag inte jättepigg. Och eftersom jag inte var friskförklarad förrän någon gång igårkväll/natt så fick jag inte jobba heller. Fick lite saker gjort, i min takt igår och det mesta var ifrån att läsa på om saker jag vill och så, prata i telefon med folk jag tycker om och vila upp mig.
Vid 20 kom Linnéa hem. Vi skulle egentligen kolla serie, men hamnade i soffan och bara prata om allt mellan himmel och jord. En kväll som skulle bli lik så många andra blev en kväll jag kan leva länge på. Det var en härlig kväll i alla fall.
Jag känner mig så mycket piggare idag än på länge. Kanske är det för kvällen igår, eller för att solen skiner. Eller kanske för att jag nu har varit ute för första gången på 3 dygn. Det spelar egentligen ingen roll varför, jag bar önskar och hoppas med hela mitt liv att det håller i sig. För jag orkar inte må dåligt mer. Det är inte jag. Jag vill ju vara den tjejen som en sommarvikarie frågade: har du ont i kinderna på kvällen? För du ler verkligen hela tiden.
Eller som Emilie sa i somras: jag skulle välja att vara Josefine, för hon är verkligen sig själv.
Eller som Karin sa: du är en personlighet för sig.
Asså ni hör ju bara. Det är tre tecken på att jag ska må bra. Njuta av sista delen av detta äventyr. Kasta mjöl på Linnéa nästa gång vi lagar pannkakor, bara för att jag kan.
Nej idag får vändpunkten bli. 23februari, jag blir ju ändå 23 år. Kämpa Josefine, du klarar det!

Asså låten love yorself - justin bieber.
Dör. För hade jag träffat någon jag blev förälskad i och min mamma inte gilla han, då hade jag fått sjunga den.
My mama don't like you, and she likes everyone. För det gör hon, min fina mamma, du har så stort och fint hjärta! <3