Sassyjossan

Sommarens sista dag
Ja, jag har börjat jobba igen, faktiskt har jag jobbat fyra veckor. 
Ja, jag klarade mitt mål om att komma utav lägenheten var dag på semestern. Ja, jag har också hållt det varje dag sen dess med.
Jag har också hunnit bli ett år äldre, haft besök av mor och far. Jag har vågat prova spela volleyboll med vänner för första gången på säkert 10år. (Vilket jag egentligen inte borde varit rädd för, då jag har de finaste vännerna man kan tänka sig). Jag har haft födelsedagsfest och bara jag tänker på den så blir jag tårögd. För alltså snälla. Mina vänner än en gång, vilka människor. Jag måste typ nypa mig i armen ibland. Jag förstår inte hur jag förtjänar dom ens.
Jag har också haft en sjukt kul hel helg med mina kära vänner för två veckor sen, som ni kan förstå var hur kul som helst.
För fem år sen idag så gjorde jag min sista natt på mitt gamla jobb i Sverige. Visserligen så har jag jobbat 6 veckor natt till där för 3 år sen och senaste var ju faktiskt i julas. Men på något sätt känns det som att det var det sista för fem år sen. Jag kommer ihåg hur nervös jag var, det var nästan panikartat liksom, inte i min vildaste fantasi kunde jag tro att det skulle bli såhär bra. 
Jag hade aldrig trott att jag fem år senare skulle jag fortfarande sitta i grannlandet till väst och bara känna att jag gjort rätt. Att detta är rätt för mig, att detta är mitt hem. Att min själ egentligen inte är svensk, haha nejdå skämt och sido.
Idag ska jag fira årets sista sommardag i goda vänners lag och bara njuta. För att fira in höstens första dag imorgon, med the, knäckemacka och tända ljus, höstens första kvällfika.
Förlåt för en luddig text, men nu måste jag gå och göra iordning.
Tack världens finaste vänner, mamma och pappa för en fin sommar. Tack för att ni kan förstå och respektera att jag behövde en sommar för att ta igen mig utan press. Tack för att ni alltid finns där. Puss och kram <3
 
En livrädd Josefine för 5år sen, haha.