Sassyjossan

Freeeeedag!
yes it's underbart :D
veckan som gått:

måndag: först skola och gjorde mat till gäster och skit :o sen efter skolan så gick jag, ida och cornelia och solade, efter det gick vi hem till mig en sväng, gick ut på äventyr, hem igen sen åkte cornelia hem, och ida stannade och sov hos mig, vi gjorde la inte så mycket efter hon åkt hem.

tisdag: skolan först, sen efter skolan så hände la ingenting egentligen, var nervös som fan och hade ont i ryggen som jag vet inte vad så kunde ju fan inte sova heller :p haha!

onsdag: skiiiiiiiittrött som jag var gick jag till skolan, och där skulle vi servera betalande gäster, och eftersom jag fortfarande hade ont i ryggen så fick jag bli hovmästare, det var faktiskt ganska segt för under lunchen hade jag inget att göra. efter skolan så stod vi här ute jag, ida och cornelia och tjöta, bestämde oss för att de skulle sova hos mig, så jag och ida gick hem till mig och sen senare kom cornelia, de skulle sola, men jag hade migrän och hade därför ingen lust att göra det, men följde med dit och när jag sitter där och väntar på mina vänner så ringer det någon med dolt nr, tror ni inte att det var polisen då eller :o i alla fall sen gick vi hem till mig och gjorde tacos och kolla my best friend girl, sen sov vi!

torsdag: skolan och skit, sen efter skolan följde ida med mig hem, och jag vet att alla är förvånade! sen i alla fall så kom cornelia och hälsade på åkte hem efter en stund och sen gjorde vi mat och då kom mela med, haha, vi var tvugna att visa våra kockkunskaper vetni! i allafall så gjorde vi la mest ingenting :o

fredag: idag åker jag till falköping om tåget går vetni ! :D

veckan har vart grym taaack alla! <33