Sassyjossan

Årets första måndag
Efter en allt för sen sömn igår, så blev det inte alls mycket sömn inatt.
Men ävenfall det var lite tungt att ta sig ur sängen i morses så var det bara att göra. Upp och jobba. Det är alltid mysigt att komma till jobbet och idag var inget undantag. Så ävenfall det var tungt att gå upp, så försvinner allt den känslan när man kommer till jobbet.
På bussen hem höll jag på och somna så trött var jag, men jag hade med gymkläderna och så skulle det också bli. 1h och 10min på gymmet och sen gick jag hem istället för att ta kollektivtrafiken, visserligen bara två kilometer och ett stopp för att köpa sushi (nej det är varken ekonomiskt eller asnyttigt, men jag faila med tänket på maten på jobbet och var tvungen att äta dirr liksom). Men nu är ett gympass gjort och 10 000 steg utöver det typ enligt mobilen iallafall är gjort. Sushin har jag precis ätit upp och ska snart resa mig från stolen för att hämta en kopp kaffe. För nu väntas jobb. Något jag har skjutit på och måste bara göra, ta mig i kragen, iallafall börja. Just do it like nike.
Såååå. ---> Kaffe&jobb ---> dusch ---> skriva lista ---> sooova! 
 
 
Känner mig faktiskt lite stolt över mig själv idag. Att jag inte bara tänkte fuck it och drog hem och sov istället. Det är hvertfall tecken åt rätt håll. Och trotts att det står en stor burk med godis bakom mig och stirrar på mig och jag faktiskt känner att jag vill ha, så är viljan av mitt nya jag starkare än behovet av socker. Och tanken av att jag  vet att om 1 vecka kommer det kännas lättare är också en stor del. Har ju fimpat också, det saknar jag typ inte alls. Skönt.