Sassyjossan

Sassyjossan är gone
Nu kan ni kalla mig för sleepwalkerjossan.
Asså jag berättade för Johanna att jag hade vaknat upp på soffan igår morses. Då börjar hon skratta och säger, jag hade inte tänkt säga detta, för jag trodde det var en dröm. Så berättade hon att jag först hade gått och öppnat hennes dörr, hon hade ju såklart blivit livrädd. För sen hade jag bara gått därifrån, gått och satt mig på toaletten och suckat. Det låg också toapapper i duschen så jag vet inte riktigt vad jag hållit på med.
På ett sätt så tycker jag det är lite kul och jag har skrattat så mycket åt det. Men på ett annat sätt så tycker jag det är sjukt läskigt. Detta är något jag har gjort, men har verkligen inte en aning om varför eller hur eller att jag ens gjort det. Så inatt vågade jag knappt somna. Låg och försökte hålla mig vaken tills klockan var närmare halv fem sen somnade jag på soffan.
Detta är så töntigt, men jag övertänker ju allt och googlar och sådär. Så fick jag upp att det kunde vara stress, deprisson eller alkohol. Det var säkert det senare, med tanke på att jag låg stilla inatt. Men jag är lite rädd faktiskt. Tänk om jag skulle ha gått ut? Nej fyfan jag vill inte ens tänka på vad som kunde ha hänt då.
Det sjukaste är att när jag är vaken så är det alltid något från byrån som ramlar ner när jag går förbi, men nej inte när jag sover.
Nej vet ni vad? Nu ska jag försöka släppa det här och sluta vara rädd. Förhoppningsvis så händer detta igen så yes. Istället ska jag bara njuta av att jag för första gången på 4 år inte ska flytta runt detta datum. Så ska jag njuta av att solen tittat fram, att jag snart får träffa mamma och pappa igen. Ja jag har det ju bra egentligen. Puuusssss.