Sassyjossan

blir så jävla förbannad va.
Helg, efter en hård vecka, skönt. Helgen är dock snart slut, men jag har haft en riktigt fin helg, i det stora hela. I fredags hade jag och Miriam tjejkväll. Vi skulle göra saker denna helgen vi inte gjort förut och det gjorde vi, haha. 
Igår så myste vi hela förmiddagen, sen så kom Victoria och vi drog till Sandvika storsenter. Mys. Vi skulle äta, men skulle ha från olika ställen så vi köpte take away och satte oss på en rund bänk, om ni förstår vad jag menar. Bakom oss satt en pojkspoling. Jag skulle säga man till ålder, men inte till sinnet. Jag hade köpt sushi och det var färdig packat liksom så jag köpte två. När jag ätit upp den första så märker jag hur han sitter och kollar på mig, till slut säger han: så nu är du färdig? Jag: haha nej nu är det on to the next one. Då säger fanskapet: det borde du inte, du har så stor kropp att du borde inte äta utan gå och träna istället.
Jag blev inte ledsen, varför ska jag bli det liksom? Nej jag blev bara flyförbannad. Först sa jag inte så mycket utan bara skratta han i ansiktet typ. Sen fortsätter han och då blir även Victoria arg, ber han att gå därifrån, men han stannar. Jag sitter där och fullkomligt trycker in sushin i munnen och säger: Åh I love eating och ler. Efter ett tag så frågar han Victoria om hon har en snus till honom. Alltså på riktigt, vad tror han? Ja självklart du är rude mot min vän och sen ska du få en gåva liksom? Då säger han, jag är rude för att jag inte har något snus. Man bara ja, fortsätt så kompis. När vi är färdiga går vi därifrån och jag vinkar glatt: Ha en fin dag, bye.
Jag önska jag hade tagit hans nummer så jag kunde ringa han om jag kommer i mål med mitt mål, bara för att visa att man måste äta ävenfall man är tjock och att jag kanske lyckas lite bättre än han, som sitter helt själv i ett köpcenter och ser på människor på en lördag. Jag är hellre tjock, snäll och har vänner än sitta som han till random personer.
Jag kan bara inte förstå hur människor kan njuta av att kränka andra, folk dem inte känner. Jag vet att jag är stor, du som främande människa behöver inte påminna mig om det. Jag känner till och med när jag sitter och skriver här hur förbannad jag blir igen.
Något liknande hände mig i början av året också när jag var ute. Då var det en kille som först gick före i kön, fine jag orkar inte bry mig om det. Men när vi är inne på stället så säger han först förlåt till mig och sen säger han till hans kompis: hon borde tappa några kilon.
Ok. Jag tycker synd om er pojkar som har så dåligt självförtroende så ni måste prata dåligt om andra för att hävda er. Ja jag blir arg på er, men innerstinne så tycker jag synd om er, jävligt synd om er. Jag säger som Noora i skam: Vilken schysst kille du är! Jag blir bara otroligt nyfiken på vad som gör att du har sånt mindervärdskomplex, att du pissar på en främandes (nej inte helt samma men ja.) människas känslor för att känna dig cool. Blev du aldrig bekräftat som barn? Var det ingen som berömde dina teckningarna?  Eller var det din pappa som aldrig kom på skolavslutningarna? Du hade inte hår på pikken i sjuan som blev du mobbad för det? Vad det än är, släpp det och börja bete dig som folk. Sluta gå omkring som en jävla kliché.
Gotta love skam. Nu är jag färdig med detta, så varsågod nästa (känsla) haha. puss
 
Haters gonna hate.