Sassyjossan

irriterende
Varför är det alltid så att när man måste gå upp på morgonen för att jobba så är det jättesvårt att gå upp, ävenfall man har lagt sig i tid. Men när man är ledig och somnat runt 2/2:30 så vaknar man helt klarvaken 6h senare? 
Jag som ville ta en sovmorgon idag och så. Kanske jag bara skulle gå upp nu och göra pannkakor till Linnéa till frukost, bara för att ha något att göra typ.. Haha inte ens säker på att hon är så sugen på det.
Ont i magen har jag också, kul. Det här gillar jag verkligen. Kul att vakna upp en ledig dag och känna att allt är blä. Jag mpste somna om bara så att jag kan vakna på rätt sida.
Idag ska jag bara göra saker jag blir glad av, det ska jag verkligen. Jag ska skriva, jag ska pärla, jag ska bädda rent min säng, jag ska städa toalett (ja jag blir glad av det, det känns kul när den är fräsch), jag ska göra allt i min takt. Bara så att min magkatarr snart kan försvinna. För jag vill dricka kaffe nu.
Det var en dag i veckan som jag hade så lust på kaffe, det lukta verkligen kaffe överallt då, på bussen, på jobbet, på pausen osv. Jag kände mig som Rudolf i Sunes sommar.
Nä nu är det färdigt babblat. Time to try to get some more sleep. Puss.
Puss och kram från syster Claes!