Sassyjossan

Out on the front line don't worry I'll be fine the story is just beginning
ävenfall livet känns förjävligt i stort sett varje dag nu, så ser jag ett ljus, snart är det bra. trotts att jag knappt kan äta och att jag sover så sjukligt jävla mycket, så mår jag bara bättre och bättre för varje dag som går, jag får inga panikfall längre och tårarna har jag ganska bra koll på också. mina vänner är det bästa som finns! jag verkligen älskar dem! ävenfall vi sitter och spelar tvspel, eller om jag bara kollar på när ni gör det, då känner jag mig trygg iaf, ävenfall jag bara somnar ifrån er så känns det helt underbart och ha er nära.
 
helgen för två veckor sen så var min älskade jennie hemma, och lägligt nog var jag faktiskt ledig. så jag och frida var och hämta henne på lördagen för att sen äta på glädje där vår luna jobba. sen hem för att göra iordning sig och sen ut och festa, synd bara att jag fukka ur och stackars anden och davve som fick följa efter mig i skövde. natten blev konstig och lång, sen hem hit och sova med luna. vaknade med världens ångest men det löste sig snabbt. in till stan och äta, sen hem till anden för att spela NHL för första gång, men oj jag råka visst vinna, haha! sen så körde jag, luna och anden hem jennie, satt och prata med jennie och perny ett tag fick nybakat bröd och grejer, mumsigt. sen åkte vi till mariestad för att hämta grejer hos luna. när vi åkte hemåt blev det ett stopp i skövde för att bowla. skoj som tusan. kollade lite hockey sen åkte vi vidare hemåt, blev att jag och luna sov hos anden.
när vi vakna på morgonen så blev det GTA för hela slanten tills vi åkte till gondolino för att äta, sen köra anden till skolan, åka runt med luna, sen hämta anden, köra han till jobbet. sen åkte vi och köpte mys för att sen åka hem till mig och kolla på skilda världar jag och luna. sen kom frida så åkte vi till stan för att handla mat, sen hem laga mat och äta. sen färgade vi håret innan vi åkte och hämta anden så sov vi fyra här. sen var det jag och frida som gick upp och jobbade dagen efter. även luna kom och hälsade på jobbet senare. sen hem till frida, där jag bara sov och prata i telefon. sen skulle vi hem till mig och äta, men på vägen hem så såg vi kossor på vägen och grejer, HAHA! sen hem till frida igen. sen åkte jag och luna och hämta anden för att sen sova hos han igen. kolla på this is england för att sen sova. upp tidigt dagen efter för att åka till kanalskolan och äta lunch. det var riktigt kul att komma tillbaka. sen skynda tillbaka till falköping igen, sen hem till davve en stund, spela tvspel, så kom även linnéa till falköping, såå jävla kul! iaf så in till stan för att övningsköra och sen tillbaka till davve. sen hem till frida och sen hämta anden för att sova hos han igen. sen upp tidigt igen för att köra linnéa till jobbet. sen hem till anden för att spela GTA och ta ut sin ilska innan vi skulle hämta linnéa igen. sen lunch med luna, linnéa och anden. kolla lite lägenheter och sen åka och jobba. efter jobbet blev det ut till frida igen, käka tacos och sen hem för att sova. upp och jobba, men bara till tolv sen så efter en stund så åka till frida, där hon, anden och davve var. stekte pannkakor och sen åkte jag, anden och davve till anden och spela tvspel, haha! sen kom även frida, så åkte vi till davve sen en stund, sen hem.
förra helgen kanske inte blev så lyckad som man tänkt sig från början, men med mina vänner så löser sig allt alltid till det bästa. var redigt trött på jobbet i söndags, men det gick bra ändå. sen efter jobbet så kom anna, johan och wilma, pratade lite med de tills anden och frida kom och hämta mig. först åt vi pizza, vilket inte smakade bra för fem öre.. sen skulle vi bowla, hade bokat bana och allt, men nej vi fick fan i mig inte bowla, synd om oss! så vi åkte hem till anden ist för att spela tvspel, HAHA! så jag och frida åkte därifrån för att köpa lite mys till oss, slutade iaf med att vi sov där. 
imåndags så sov jag i stort hela dagen, var uppe en stund, för att sen gå och lägga mig igen tills anden kom och väckte mig. satt där och chillade tills vi åkte till davve. sen åkte jag med hem till frida för att sova. sov hela dagen tills vi skulle åka och jobba. sen hem och sova och sova, tills jag skulle gå och jobba 13.30-16.30. sen hem till frida. laga mat med lill-gänget. sen åka hem som vanligt. upp och jobba igår sen hem och sova lite tills frida sluta, då jag, hon och davve åkte till skövde så han kunde köpa sin iPhone5, haha! sen hem till frida då jag däcka direkt. sov som en stock inatt, upp en kort stund på förmiddagen för att sen skräll, sova igen. upp och hoppa, åka till david lite snabbt innan jag och frida åkte in till stan. så gick jag till anden. så tog vi en spontantripp till skövde. blev att jag köpte en kamera och en halsduk, i alla fall något. sen tillbaka till falköping för att handla mat och åka till david. haha!
bra dagar, ävenfall jag är deppig. vill bara skriva vad jag gjort så jag kan gå tillbaka och läsa senare.
Out on the front line
dont worry I'll be fine
the story is just beginning
I say goodbye to my weakness
so long to the regretand now
I see the world through diamond eyes