Sassyjossan

Kallt as ja ni fattar
Ojojoj vilken helg det blev alltså, det var en big tummen upp.
Dock var man helt död i söndags efter att allt hade gått i ett sen innan jobb i fredags. Jobbade då som sagt i fredags, sen åkte jag direkt till friday's där jag mötte upp Kitty och Camilla, satt och åt, pratade massor, var ju sjukt längesen jag såg dem, så det var fint. Sen var det bara att ta bussen till Vippetangen och där mötte vi också upp Lotte, fint och se henne med asså! Så rätt på båten och så var det i gång.
 
 
Där blev det dans och sång hela natten. Sova allt för få timmar, missa alla måltider som går att missa och såpass kraftiga vindar så att båten blev försenad en timme. Det kort sammanfattat min lördag, men ack så mysigt det var. Så kul att jag fortfarande är en del, även om jag bytt jobb <3
Idag är förövrigt första dagen sen jag gick av båten som det känns i kroppen att jag inte längre är på en båt med.
 
 
Direkt efter jag gått i land så var det vidare på halloweenfest. Där jag hade överlåtit allt ansvar till min kostym till Linnéa, jag hade alltså inte en aning om vad jag skulle vara, det enda jag visste vad att det innefatta glitter och jag var såld. Vågat ändå, men hon blir ju snart 25 så hon vågade väl inte annat än att vara snäll, haha!
Blev en unicorn i alla fall, så jag var otroligt nöjdå. Hon hade tänkt till riktigt så det var riktigt kul. Var en lyckad kväll, men åkte hem ganska tidigt vilket var gott!
 
På söndagen så var jag helt galet trött. Men var tvungen att hämta alla grejer hos Victoria så passa på att luncha med henne, Linnéa och David. Sen en liten tur och vidare hem igen. Sjukt vad det är mysigt med söndagsturer ändå.
 
Bästa birkelunden <3
 
Idag kom första snön och jag är redan trött på vintern, det lär bli en lååååång vinter. Men haft en mysig kväll på Ikea, med Synne. Puss och kram.