Sassyjossan

Min hjärna fullkomligt kokar
Ingen har väl missat den förlust vi, Sverige var med om igår. Jättetråkigt såklart. Som svensk så känns det lite i hjärtat och man blir såklart lika ledsen för sitt land när vi förlorar som glad när man vinner.
Jag såg själv matchen. Jag såg allt som hände, jag såg också (enligt mitt tycke iallafall) att dommaren glömde att ge Sverige en straff när Berg fick en armbåge i ryggen.
Att det sen blev ett olyckligt slut, med en frispark som avgjorde hela matchen. Klart det är otroligt oturligt, men ingen förtjänar så mycket hat, ingen i hela världen. Att bara lägga hela förlusten på en persons axlar tycker jag är fel. Någon höll på att göra självmål, dommaren gjorde felbedömning, offsiden någon gjorde, inkastet som kastades fel, den som tappade bollen osv. Det är ett lag, ett land. Vi vinner som ett land och vi förlorar som ett land.
Jag är egentligen inte speciellt insatt i fotboll, men jag vet att vilka rötter du har, hur du ser ut eller ett "fel" du gör ska bli bemött med så otroligt mycket hat som det har gjort. Ingen ska behöva höra att du inte hör hemma i det land du är född och uppvuxen i. Ingen ska behöva höra att du borde åka hem och bomba dig själv. Jag vet inte allt som det har stått, för jag klarar inte läsa det, jag blir så jävla förbannad.
Att något gick fel på jobbet, det händer alla. Att det hände inför hela världen är bara oturligt.
En dålig sak ska inte stå över allt bra han har gjort Jimmy Durmaz.
 
Min röst här kanske inte gör någon skillnad för världen. Men jag tänker fan inte stå bakom sånt där. Så därför avslutar jag med en bild som gör mig lycklig.
 
Här är vi, lyckliga som tusan, under en magisk midsommarafton. Kan ha varit den bästa i hela mitt liv faktiskt. Och jag är otroligt glad att ha så många fina vänner i mitt liv.