Sassyjossan

bursdagsweekend
Avslutade min att-vara-mellan-två-jobb-ledighet med en helt otroligt perfekt och underbar helg. Jag kan inte i ord beskriva hur underbar den var och hur varm i hjärta och själ jag blev allt detta!
På fredagen fixade jag lite på morgonen och sen gick jag och Linnéa och åt en mysig lunch på egons. Åkte hem, hängde med Victoria och sen kom Johanna också hem. Victoria åkte snart hem men vi tre fortsatte våran lilla förfest, för vi skulle gå på 18+ på kväll så Johannisen kunde bli med. Vi gick ut också, men till det enda stället som var på 18årsgräns på var det så sjukt lång kö på så vi gick och åt istället, dem pizza och jag sallad, haha. Åkte sen hem för att sova.
På lördag dag så städade vi bara, myste och så. Sen började vi göra iordning oss. Victoria kom och så bar det av till min överrasknings restaurang, asså jag visste att vi skulle ut och äta, men jag visste inte var. Det var på "den glada gris" vi hamna, och alla som känner mig vet ju att det var en perfekt restaurang för mig. Väl där kom också Karin, Sara och Miriam. Vi hade en helt otroligt underbar och mysig middag i deras lilla viprum. Maten var underbart bra också. Jag smakade också på val till förrätt och jag är så glad att jag faktiskt vågar smaka på nya ting nu för tiden, att jag blivit så vuxen liksom. Nu var inte just valen någon hit, men jag vågade smaka i alla fall och det är jag stolt över.
Efter middagen gick vi hem till oss igen för lite mer förfest, dit kom även Sergio, Joakim och tre av hans kompisar (dem var så söta och trevliga att jag inte kommer ihåg namnen på dem.. (A). Fick sjunget födelsedagssång mitt på kvällen och vid tolvslaget för mig också, på norska, svenska, engelska och ett försök till danska. Jag hade en helt otroligt kul kväll i alla fall som avslutades med utgång på Lawo terrasse med lite dans och glada miner. Vi kom inte hem förrän närmare halv fem tror jag.
Somnade direkt och blev väckt vid nio av mamma som ringde och tala om att hon och pappa snart var här så vi fick bara hoppa upp, städa bort resterna av förfesten och sen laga lite våffelbrunch så kom dem hit också.
Så själva födelsedagen var jag nog mest sliten, sliten men lycklig. Inte nog med att jag fått en så otroligt fin helg av mina fina vänner, hela dagen bara det strömmade in fina meddelande, bilder och video på facebook och snapchat.
En liten tur upp till Ekeberg blev det också och en middag på fridays på aker brygge.
Nu när jag tänker tillbaka på denna helg så känner jag mig helt varm i kroppen, ligger på soffan med ett fånigt leende och tårar i ögonen, av lycka såklart. Vilka vänner jag har, vilka otroligt fina vänner jag har. Det är inte att fylla år i sig som är något, eller paketen (ävenfall jag har fått så otroligt fina paket av vänner och familj, jag är absolut inte otacksam på något sätt, tack sååå otroligt mycket <3) Men alla kramar, alla leenden, all tid ni har lagt ner och all tid ni ägnade åt att vara med mig denna helg, alla fina ord jag fått. Det är det som betyder allt, det är det som gör att jag nu en vecka efter ligger och ler och bara känner mig lyckligt lottade som har dessa människor i mitt liv. Den goda stämningen som var och åååh! Jag kan skriva flera sidor eller kanske en hel bok om hur otroligt perfekt 24årshelg jag fick, tack mina otroligt fina och underbara vänner! Tack för denna amaziga helg, jag är sååå otroligt glad i er!! <3
Och så klart tack mamma och pappa för att ni kom, är sjukt glad i er med!
 
Så det var en otroligt lycklig tjugofyraåring som gjorde sin första dag som fastanställd på en ny plats i tisdags. Att påbörja sitt 25 år på det sättet kan inte kännas annat än vuxet liksom.
Så denna veckan har jag jobbat, duschat och sovit. Det är mycket nytt som ska läras och jag är så suuugen på att göra det. Detta verkar bra, och jag hoppas att det fortsätter så här!
 
Det känns verkligen som att det mörka jag mötte förra året har vänt och börjar bli ljust.
Börjar bli är dumt och säga det känns som om jag faktiskt kan säga att jag är lycklig.
Och jag menar det!
Ävenfall jag grät igår, så vet jag att jag har det bra.
Att också jag är värd att vara glad.
& ävenfall jag inte hoppar av glädje varje dag, så har jag det bra.