Sassyjossan

otursdag igår.
Asså på riktigt. Min morgon igår, jag dör. Haha nej men, åh. Först så går jag ner för alla trappor, när jag är längst ner så kommer jag på att mitt nyckelkort in på det stället jag skulle jobba ligger i den andra jackan, så det var bara och vända springa upp våning 4 och hämta det. Vilket också självklart resulterar i att jag missar den trikk jag skulle åkt med och nästa är lite sen. Så när jag är framme i centrum är klockan allt för mycket, men jag hann till jobbet allt. Sen märker jag massa grejer med kläderna och nu till det värsta, ska ta min snusdosa ur fickan, vad har hänt? Jo hela locket till de gamla snusarna har hoppat av och alla gamla snus ligger i min ficka. Asså jag orkar inte!
Sen går jobbdag visserligen bra. Men sen börjar det snart igen. Visserligen ordna jag bankkort och grejer, vilket var suuuperbra. Så kom jag hem och diskmaskinen låter konstigt, slänger iväg ett sms till Linnéa och frågar om hon satt på den, och hon svarar: Nej den har låtit så hela dagen. Haha hon är ju för söt, Då har den gått från att jag gick till jobbet vid sju till fem på eftermiddagen, inte en tanke på att stänga av den, haha du är underbar lillasyster!
Men nu är den lagad iaf, av mig ;)
Men resten av grejerna jag skulle göra, inte så mycket. Istället låg jag dubbelvikt på säng och hade sjuuukt ont i magen. Har ingen aning om vad det kan vara, men haft lite ont till och från sen i fredags. Men igår kväll var sjuukt. Men nu idag är det lite bättre igen, så det är ju skönt. Får se vad jag hinner med idag efter jobbet ist! :)
Men jag tänker i alla fall inte sitta och säga att det var en skitdag igår, vara bara lite oturligt, men hade det inte varit det, så hade jag inte haft så mycket och skriva, haha.
Ikväll ska jag i alla fall försöka skriva lite på de nya målen som börjar på måndag.
Nepp nu börjar det bli bråttom, haha pudd.