Sassyjossan

Långledighet
EM 24juli - morgon 28juli.
 
På torsdag kvällen åkte jag in till stan, handlade och sen åkte jag och hämtade David. Mötte upp Jennie och Erika för att sen åka iväg mot Bjärsjön. Där myste vi till det redigt med grillning och bad, visserligen badade bara jag och Jennie, men ack så mysigt! Mycket mycket fin kväll.
 
 
På fredagen var det ganska tråkigt först. Hände inte alls mycket, men sen på eftermiddagen kom min fina vän Jennie med sina väskor och flyttade in för ett tag. Asmysigt! Vi åkte nästan direkt upp till Mösseberg och panka där vi badade ett par timmar innan vi åkte och hämtade David och åkte hem till mig och grillade. Mikaela kom förbi en stund, och sen åkte jag, Jennie och David till Wrågården och spelade fotbollsgolf. Ävenfall det inte gick sådär speciellt bra för mig så var det riktigt mysigt och det blev mycket skratt, speciellt när Jennie ramlade, haha. Sen körde vi hem David och jag och jennie åkte hem och sov.
 
 
På lördagen gick jag upp vid tio, åkte in till stan vid elva för att hämta Becca, så åkte vi vidare till flygfältet för att kolla på alla underbara bilar. Jättemysigt, men väldigt varmt, så vi var bara där i typ en och en halvtimme. Körde hem henne sedan och åkte vidare för att uträtta ärenden på stan och sen åka och handla. Sen hem och greja, duscha och så. Moster med familj kom och hälsade på, myste i trädgården, fikade och tog en öl. 
Så någon timme senare kom Jennie tillbaka efter jobb, gjorde iordning oss, Mikaela kom och hämtade oss, åkte in till Becca, grillade, festade och sen gick vi ut på stan och crusingen. Träffade lite folk man inte sett på länge och hade en allmänt bra kväll. Dock inte riktigt som jag tänkt mig, men det blev väl bra! Jag och Jennie tog taxin hem så vi var hemma vid halv fem, haha.
 
 
Sov hyffsat länge på söndagen, sen gick vi upp. Hämtade Linda och Anton. Åkte och åt pizza, eller jag tog en sallad, haha. Sen åkte vi runt lite, men åkte hem innan ovädret började på allvar. De åkte hem. Jag sov igen. Åt lite grillat med mamma och pappa innan Linnéa kom hit. Vi åkte sen in till stan och Mösseberg. Där kollade vi in djurparken lite innan vi åkte fram till Panka där vi satt och myste och pratade. Senare åkte vi hem till David och pratade lite innan vi åkte hem igen. Somnade nästan direkt och när jag vaknade var ledigheten slut.
 
 
Jättemysig helg iallafall!