Sassyjossan

helg? pfft vad är det.
Det jag har gjort senaste tiden är jobbat, sovit, jobbat, duschat, sovit, ätit ah sånt man måste typ. Idag gjorde jag min 11:te dag irad av jobb, ledig och helg nu? Tss nej. Jag jobbar fram till onsdag nästa vecka. Sen är jag låångledig som bara den, det kommer bli fint minsann. 
Jag har åkt ganska mycket trikk och tbane dessa dagar och det kan bli segt i längden, men jag har verkligen kommit på att det är ganska kul och kolla på folk asså. Det kan göra så himla mycket konstiga saker. Säger jag nu så kanske någon skrattar åt mig imorgon på kollektivtrafiken typ, haha. 
Äh, vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Tänkte mest bara uppdatera så jag inte får ett argt sms utav min kära mor, haha.
Juste, det är många som missat på facebook typ att jag har flyttat till Oslo, har fått många konstiga frågor om jag kan köra och sånt där, och visst fan kan jag köra dig, vart ska du åka? Kan du vänta till imorgon bitti? Så kan jag ta en buss hem, hämta en bil och sen hämta dig, om sisådär 12h okej? Eller nja förresten, jag hade nog inte jättestor lust att köra alls på dig om du inte ens intresserat dig såpassa mycket och sett/hört att jag flyttat. Blir fan så irriterad, men ah. Haha.
Nej nu ska jag få Linnéa till att sjunga norska barnvisor för mig! ;)