Sassyjossan

Denna dag en berg och dalbana
Helt sjukt.
Alltså. Jag vaknade tidigt idag, eller jag började tidig så därför, inte så att jag hade lång tid på mig. Jag var så trött, det är jag alltid när jag precis går upp, men idag var det extremt. Så blev jag sur för att jag var så trött. Kommer ut och ska gå till tunnelbanan, klockan är 6:45 och det är inte ljust men nästan ljust ut. Så hela dem 4-5minuterna ner till stationen så går jag bara och ler, blir så lycklig av ljuset.
Kommer till tunnelbanan och direkt när jag kommer in i själva "huset" så hör jag att dem säger något på högtalarna. Först tror jag att jag kommer klara mig ifrån krångel, men ack så fel jag hade. Jag fick åka en sån sjuk omväg runt hela Oslo för att komma till jobbet. Ja ni har rätt, mitt humör gick ner till noll. Jag skulle påvägen från tunnelbanan till jobb gå och köpa mat också, det hann jag såklart inte. Jag kom 5 minuter försent, jag HATAR att vara sen.
 
 
Jag har i alla fall ätit så sjukt dåligt idag, nästan ingenting alls. Så det gör ju inte saken bättre. Inte för att jag haft en dålig dag, för dagen har egentligen varit ganska bra. Men jag har liksom varit någon annan stans än i mitt huvud idag. Haha det kanske jag iförsig är varje dag, men extra idag. Men jag har missuppfattat alla jag pratat med, inte något viktigt så utan bara små saker, så då vet ni det om jag svarat något konstigt idag.
Efter jobbet så åkte jag till stovner och gick på centret där. det är ju en bit utanför själva centrum så det är inte lika mycket folk där, så det var otroligt skönt. Dock skulle jag bara köpa hårinpackning och strumpbyxor, lite snabbt. Slutade med att jag gick där i två timmar och bara hörde på podd och bara strosa, alltså det var sååå skönt. Jag var i aktivitet i mina egna tankar och poddens då. Men alltså lajvet. När jag skulle ta banan hem igen så ser jag solnedgången. Alltså jag sprang ut istället för att gå ner till perrongen. Jag blir ju helt lycklig av fina himlar och ljus.
 
 
Har i alla fall fått i mig lite mat och ordnat en viktig sak till, men det får ni veta imorgon. Så kommer Johanna hem och har en överraskning till mig, säger att jag ska blunda. Jag blundar lite, 1 sekund så glömde jag vad jag skulle göra, haha. Ja som jag har vart hela dagen med andra ord. I handen hade hon i alla fall:
 
Alltså jag blev sååå glad! Tack BB (BästisBabar!)
 
Hur som helst så har jag idag avklarat ett uppdrag. Jag har bloggat varje dag hela februari. Åh tänker ni, det är ju en kort månad så kan du verkligen räkna det? Men jag började faktiskt redan den 30 januari. Så det så!
Men vissa dagar har det faktiskt bara varit stressigt och jag har stressat ihop något kort, och vissa dagar har det bara varit så gott och låta fingrarna dansa över tagenterna. Det har också lett till mer motivation i andra skrivier jag håller på med, så jag är lycklig. Jag är ju lycklig när jag får lov och skriva. Så det är härligt.
Nope, nu ska jag mysa med Johanna, pussss.