Sassyjossan

Happy new year
Let´s make 2019 to the best year ever. But first, en liten tillbakablick.
Men det har ni ju redan fått i november kom jag på i slutet av februari.. Men det saknar bara december så vi kör det då.
 
December:
Har varit otroligt dålig med kameran. Så ja.
Började december med champangefrukost och nybakta scones, har gjort en tradtion här i kollektivet att jag ordnar julfrukost till min lilla kollektivfamilj 1 december. Sen på kvällen/natten/morgonen firade vi Oksana.
 
[Det var ju där som jag fick min lysman och fotograf]
 
Så blev det IKEA med Synne och Mari, det var jentenes julebord. Linnéas bursdag stod för dörren och vi firade med middag på pinschos och dagen efter blev det en kärleksfest. ojoj.
 
 
Så började det närma sig jul och jag tog mig hem till Sverige. Där blev det mysiga frukostar med mina fina och saknade vänner, det var mys med familjen, comeback på gamla jobben. Var hos min 7åriga frisör, ja ni fattar.
 
 
Så var det hem igen till Oslo, blev ett par dagar jobb, massa häng med Johanna och Synne.
 
 
Ikväll kommer några favoriter hit och vi ska äta kalkon, vi ska skåla i prosecco, vi ska skratta och vi ska mysa. Så ska vi vidare och se på raketerna och möta upp mer folk. Jag ska försöka dansa in i 2019 utan att sitta och gråta på soffan utan anledning, jag ska göra mitt bästa i alla fall.
 
 
2019 ska jag försöka göra till om inte det bästa året i mitt liv så ska det inte vara långt därifrån. Så säger väl alla. Men jag kommer ihåg 2014, då gick jag in med en positiv inställning från start och det är mitt livs bästa år än så länge.
Jag ska vara positiv till det mesta, hitta på saker. Träna, ta tag i kosten och bara kämpa för mitt liv, för min hälsa och för min kropp. Fettet ska dallra tills det faller av. Haha nejdå, jodå.
Sen så ska jag också bli bättre på att ta upp saker som jag tycker är fel, eller skevt fördelt. För oftast ser jag i huvudet att personen som tar det blir sur eller så. Så när jag mått dåligt över det några dagar och tar upp det så säger personen alltid: ja men det är klart vi ska dela på det, jag har bara inte tänkt på det typ. Så har jag verkligen oroat mig liksom.
Jag ska också försöka och få dåligt samvete för små saker. Säger jag nej till något så har jag oftast rätt till det och om jag inte vill så ska jag heller inte behöva göra det utan dåligt samvete.
Dessutom ska jag börja ta åt mig mer av det jag får till mig som jag gör bra. Och istället för att bara tänka att jag är världens dåligaste människa när jag får kritik för något så ska jag ta det som en morot till att bli bättre, och samtidigt tänka på att jag gör andra saker bra, ganska många saker. Därför är jag inte världens sämsta människa, utan jag är faktiskt helt okej om jag får säga det själv.
 
 
Ja vi får se hur det går med allt detta, men jag har världens bästa vänner som står och sparkar mig i baken. Dem ordnar saker för mig så att jag ska ha det bra, när jag inte förstår vad som tynger mig eller varför jag mår dåligt eller vad som kan göra det bättre. Så detta borde inte vara några problem. Det är inte så att jag ska förändras totalt, jag ska bara finslipa, så jag kan bli mitt bästa jag. Så att även jag kan bli en bättre vän och person liksom.
Så nu vill jag önska alla er ett GOTT NYTT ÅR och hoppas att allt ni drömmer om och önskar slår in.
Puss och kram.