Sassyjossan

Du vet att du bott länge i Norge...
...när du tycker det är billigt på pressbyrån.
Helgen i Sverige blev lite otippad för att si det sånn. Var inte riktigt allt jag hade räknat med. Kommer först till ett Göteborg som leverar 25 grader och jag har allt för varma kläder på. Möter upp Andreas och pratar med han tills mitt tåg går hem. Väl på tåget gick det super fint. Dem ropar upp Falköping i högtalarna och jag ställer mig upp, ser mamma för första gången ever har kommit upp på perrongen för att möta mig. Mysigt ikke sant? Står bakom några som också ska av. Dem säger att dörren inte funkar så jag går mot nästa, de går åt andra hållet. Dem kom av, det gjorde inte jag.
Jag bara springer åt andra hållet igen när jag inser att nästa dörr jag kommer till inte heller öppnas. När jag väl möter konduktören så har tåget redan börjat rulla. Jag säger till henne att jag skulle gått av här men dörrarna öppnades inte. Jaha säger hon, men dem andra som stod vid den dörren kom av. Jaha kul för dem!! God information. Fick bara så snällt stå kvar på tåget och mamma fick hämta mig i Skövde istället. Just det, jag blev erbjuden en 2,5dl kartong vatten. Tack SJ! ni är bäst!!!! NOT.
Kom försent till 6årskalaset för min prinsessa, men blev allt ett mysigt kalas ändå. Efter kalaset så skulle jag hem till David och Emelie. Åker dit. Sitter i köket och pratar med dem, helt plötsligt känner jag att någon kramar mig bakifrån. Ser upp, ser inte ens vem det är först. Reser mig upp och ser att det är ju Linnéa. Jag bara kasta mig om halsen på henne. Bara stod och såg på henne tills hon säger: Kan du säga något eller?! Haha jag blev helt mållös, och otroligt lycklig! Här har Linnéa, David, Andreas och Emelie lurt mig asså. Tack underbaringar! Ni är bäst! JAA DET ÄR NI!
Var där en stund och bara myste. Sen åkte vi ner till stationen och mötte Andreas igen en stund. Sen blev det hemåt, för att sova.
På söndagen var det bara och kliva upp i hyffsad tid. Göra i ordning sig för att sen sätta sig i bilen till Göteborg och en dag på Liseberg. Kålerado 6 gånger senare och ett x antal varv i parken var det bara att sätta sig på bussen hem till Oslo igen.
Min helg var perfekt, trotts att SJ fukka upp den lite först. Fick träffa så många vänner som jag verkligen saknat, vänner som jag vet alltid finns där, vänner som alltid får mig så otroligt glad.
Dessutom träffade jag hela stor familjen. Så otroligt mysigt, skojjar inte!