Sassyjossan

Lajvet ändå!
Yes I'm here.
Long time no see, men här är jag ändå. Ibland är inte allt på topp och det är helt okej. Men efter denna helg och förra fredagen så känner jag mig faktiskt ganska glad, eller egentligen väldigt glad.
En vinkning fick mig ur spel och denna helgen har jag faktiskt oroat mig lite för. Inte för att det skulle hända något så, men för här är nackdelen med att jag är ganska bra på att komma ihåg datum. Jag var så rädd att jag skulle bli sittande hemma själv fast i mina egna tankar och bara tänka ett år tillbaka i tiden. Så blev det inte för att jag har så sjukt fina människor runt mig.
 
 
Egentligen har jag varit duktig och hållt mig upptagen helt sen i onsdags. Jag åkte till stovner, ni vet mitt shoppingcenter där jag kan gå runt höra på podcast och bara gå runt. Köpte bara lite jobbkläder då.
I torsdags så mötte jag upp Linnéa rätt efter jobbet och senare mötte vi även Victoria och Natalia. Vi hängde bara för att sen somna som en sten på soffan och vakna upp mitt i natten, ont i nacke och huvud och en opackad väska.
Fredag var det sommarfest med jobben och det var kul det också.
Igår så åkte jag mot Mari och hängde med henne, det var så härligt. Det var så längesen jag gjorde det sist, så vi satt bara och mös, snacka och åt sushi. Ni förstår vilken toppen kväll.
Jag skulle hinna med sista tbanen hem tänkte jag, men stod på fel sida när bussen kom så det var bara och glömma. Därför gjorde jag något spontant och åkte till Thomas, där hängde Tomas, David, Marie och Martin också. Dessa härliga människor är också personer som alltid får mig på gott humör. Så även om det blev sent så var jag så glad. Alltså jag hade så kul och jag är glad att jag tog det valet, vågad vara spontan och bara köra liksom.
Gick upp ganska tidigt idag för att hänga med min vän Glenn på trikken. Jag har så många trikktimmar nu att jag förmodligen skulle kunna skriva det på mitt cv, men vad gör man inte för sina vänner, haha.
Hur som helst så har jag haft en så otroligt fin helg. Jag är så glad att jag gjorde de val jag gjorde. Men framförallt är jag så glad att jag har så otroligt mycket fina människor runt mig. Jag känner för varje dag som går att jag kommer mer och mer över det som drar ner mig och att jag faktiskt klarar mig bättre utan han i mitt liv. Jag är så heldig som har så fina människor runt mig.
 
 
Hur som havet är det en bild från 17mai också som också var helt awesome faktiskt. Men nu ska jag leva lite till på detta innan det är dags att gå och sova. Vi hörs pusss.