Sassyjossan

Svåra beslut
Livet är inte alltid lätt. Hela tiden återkommer de svåra besluten och det är bara att göra dem. Jag hatar det, samtidigt som jag älskar dem. För oftast är det dem som kommer med en förändring. Det är inte så illa egentligen, men när man står mitt i det, då känns det piss.
Att flytta hit var inget svårt, men ändå ett ganska stort beslut. Jag älskar att bo här, jag älskar mitt liv här. Att möta folk var man än går, se på folk. Ja, jag är ganska anonym här och inte så många vet att jag finns, men det var jag i Falköping också. Och det är jag hellre i en storstad än en liten stad.
Oslo har ändå fått mig att våga mer. Våga testa på nya saker, nu tänker jag kanske mest utseendemässigt, kläder och så. Ganska ytligt, men jag älskar det. Jag har förändrats här, jag vet det. Jag kan inte förneka det. Man ser på vissa att de inte gillar det när man pratar med dem, men det spelar inte så stor roll egentligen.
Egentligen var planen att vi skulle vara här i 10månader. Vi skulle flytta hem i mitten av sommaren ungefär. Ah ni ser hur det gick med det. Vi trivdes lite för bra för att bara lämna allt, så vi tänkte: Vi upplever en sommar här, sen drar vi, eller ah det är lurt och stanna november, med halvskatt och sen till jul drar vi igen. Som de allra flesta lägenheter så är det 3 månaders uppsägnings tid på lägenheter och med lite enkel matte så skulle vi säga upp lägenheten nu i slutet av september. Ångesten kröp över oss och ja. Beslutet var tvungen och tas. Jag vet att jag kanske egentligen borde åka hem, fixa ett liv i Sverige, bland min familj, finna ut vad jag vill läsa till, börja läsa osv. Men å andra sidan har jag aldrig gjort något jag borde. Aldrig gått efter normer eller tänkt att bli eller göra något som någon annan än jag själv vill, så ja. Jag älskar denna staden lite för mycket, även lägenheten, mitt liv här, möta nya människor, träffa mina vänner här och dem som är i Sverige också mer när jag är här. Jag uppskattar allt lite mer här. Men kanske framförallt, att ha en stöttepelare i rummet bredvid är inte helt fel! <3