Sassyjossan

102
Igår trodde jag att jag skulle fira 100 dagar. Hade fel. Var 101.
Idag är dag 102, wow jag kan räkna typ. Nej men det känns faktiskt helt sjukt bra. Denna gången är jag kanske ännu sundare än förra gången jag försökte. Dels för att jag tränar också, men också dels för att jag tillåter mig att fuska ibland. Inte med saker jag vet jag inte kommer klara att sluta äta dagen efter. Men har jag lust på ribs på fridays en dag, då äter jag det, osv. Jag har gett mig 24h varje vecka som jag får lov att fuska. Då menar jag inte att jag sitter och moffar i mig 24h i rad, utan då har jag möjligheten att fuska om jag vill.
Självklart så hade jag kanske sett snabbare resultat om jag inte hade gjort det, om jag aldrig fuskat med varken mat eller alkohol. MEN. Jag är 23år, snart 24. Jag måste få leva lite också, måste få kose mig. Sen gör jag ju detta för min skull och inte för någon annans, och då är det mina regler som gäller. Detta funkar för mig och då kommer jag fortsätta i denna riktning.
Igår firade jag 101 dagar istället. Gick på shopping, köpte nya jeans, skor osv. Sen lagade jag sockerfria bountybollar till mig och Johanna. 
 
Jaja i alla fall. Snart så ska jag gå till bussen och köra mot jobbet. Jag jobbar hela 5h och 20min idag. Shit ass. Efter det ska jag träna och sen ska jag ta tag i lägenheten har jag tänkt. Får ju påskeferie nu idag, så är ledig i hela 5 dagar, deiligt ass.
Nope, tid till att ta tag i livet igen. Puss.
 
 
Fortsatt stor, men en storlek mindre. Jag har kommit en bit påväg, men har fortfarande en lång väg att gå. Men jag vill, jag kan och jag ska.