Sassyjossan

Ni vet såna där dagar...
..när man vaknar och fortfarande är trött och känner att detta är inte min dag alltså. 
När du i tillägg vaknar med huvudvärk så känns det ännu mer som att du bara borde ligga kvar i sängen, för säkerhetens skull. Men det går ju inte, när man har ett jobb att sköta. En sån morgon hade jag idag. Men jag tog mig samman och gick upp, flink så, haha.
Gick fint dem första 5 miuterna...
Så skulle jag ta på mig strumpbyxorna, står lite för nära sängen och dänger i hela hälsenan under själva sängen, om ni inte förstår vad jag slog i så kan jag säga att den var hård i alla fall. Det var inte min hälsena så det gjorde förbannat ont. Överlevde.
Tog ut toffsen jag sovit med ur håret. Jag tror jag aldrig i mitt liv sett något värre hår alltså. Var inte hår jag hade på huvudet utan, världens största fågelbo. Jaja, i med torrschampoo och en knut på huvudet och iväg bara. Ingen mening att gråta liksom.
Har försökt och ringa företaget vi hyrde av förut hela dagen, och dem gör mig så otroligt upprörd att kroppen skakar. Jag orkar inte.
Mina ögon är helt röda och gör ont och vart hela dagen. Jag förstår inte. När jag kommer hem så har jag fått en påminelsefaktura på tv och bredband som jag har sagt upp för snart två månader sen. Så när jag helst av allt bara vill skrika rakt ut eller sova, så måste jag sitta i telefonkö i 12minuter med världens högsta musik. För att bara bekräfta det jag visste från början, dem hade gjort fel, för jag gör ju inga fel, haha nejdå. Det gör jag, det vill jag lova. Det gick fint till slut i alla fall.
Är det så här det är att vara vuxen? Ringa massa företag och tjata för att få ut det man har rätt till? Haha nejdå. Hoppas inte det asså, för isåfall är jag redan trött på vuxenlivet asså, haha.
Okej sista klagomålet, jag lovar!
Skulle göra klart min matlåda jag påbörjade igår, men glömde bort att jag höll på med, haha. Så tar jag en kastrull, fyller med vatten och sätter på spisen. Startar spisen och sätter mig här och bloggar. Ca 10 minuter senare stänger spisen av sig, vi har sån fancy induktionshäll. Jag hade startat fel platta. Hur fjern kan man bli?
 
Ävenfall oturen har varit med mig titt som tätt hela dagen så har jag i alla fall haft en fin dag på jobb!
 
SVINTO var ordet, inte fågelbo. Haha måste klippa mig, måste färga håret och det är så mycket måsten i livet.
MEN. Lägg märke till att jag tar det med ett SMIL!