Sassyjossan

Kos-fredag
Gick upp hyffsat tidigt idag och redan vid 10 var jag nere på jernbanetorget och mötte upp Antigona! Vi har utfört massa bra ärenden idag, men även bara strosat runt i affärer på black friday. Tog en lunch också, kanske inte var sådär jättegott precis, men då går man ju inte dit igen i alla fall. Sen gick vi och satte oss och drack kaffe och bara pratade ett par timmar, jättemysigt var det allt! Efter det tog jag "trikket" haha hem och grejade iordning en adventsljusstake och ett datumljus av det som jag handlat. Blev faktiskt ganska nöjd, men kan inte bestämma mig helt.
Har även idag köpt min juloutfit, kommer bli toppen! 
Imorgon har jag tänkt att jag ska greja lite och göra det adventsfint här, det kan behövas, lite mysigt må vi ha det allt, visserligen är vi som bor här mysiga och lägenheten är mysig, men till advent och jul ska allt vara ännu mer mysigt, hihi.
Nu har jag dragit på mig långkläning, fårskinnstofflor och min rutiga poncho och tänkte mysa framför en film denna underbara fredagkväll! 
 
Jag har lust att beställa en resa, inte för att jag inte trivs, utan för att jag vill ha något att längta efter och mysa ordentligt på en ny plats en kort stund. Se något nytt ställe av världen jag inte sett än.