Sassyjossan

Vet ni något som är fruktansvärt irriterande?
- När artister döper låtar till något som inte alls passar in och ändrar i texten efteråt så man inte hittar dem... 
Nä skämt och sido, det är bara jag som suger helt enkelt.
 
2017 är snart över, som ingen har gått miste om kan jag tro. Jävlar vad fort det här året har gått jag fattar inte. Detta år har också toppat förra året, vilket inte är så svårt med tanke på att mitt 2016 mest bestod av ångest.
Detta år har varit otroligt lärorikt, spännande, galet, sorgligt, men jag har också upplevt en enorm lycka.
Jag fick ta på mig en stor ansvarsroll i början av året, vilket var otroligt lärorikt, fick hjälp av otroligt fina människor och det var otroligt kul, jag älskar ju att lära. 
Vi flyttade igen.
Jag behövdes inte längre på gamla jobbet och fick ta några otroligt svåra avsked, dock är det ju fortfarande i samma by så jag kan ju åka och hälsa på, så lätt blev dem inte av med mig.
Varit på en riktig 17majfrukost.
Varit i Drammen.
Lärt några norrmän att fira midsommar.
Jag hade fyra veckor sammanhängande ledighet, första gången sen jag var 17 tror jag.
Hade världens bästa födelsedagshelg.
Jag började ett nytt jobb, som också är fast, helt sjukt.
Besökt Trondheim.
Fått nya vänner.
Upplevt trygghet på ett nytt sätt.
Börjat studera till sexrådgivare.
Ja osv,
 
Jag älskar nyår och allt som hör det till. Jag älskar alla förväntningar man har på det nya året, allt glitter man får lov att ha på sig, att man får blanda guld och silver. Du får vara för mycket och du får vara det hur länge du vill på natten. Alla har en förväntan i kroppen osv.
Jag ska ta med allt det positiva från 2017 med in 2018 och det negativa låter jag ligga kvar. Jag vet att alla säger det. Men jag har dem senaste månaderna bestämt mig att följa mitt hjärta, och göra det som gör mig lycklig och inte bara lyssna på alla andra.
Jag ska tänka på mig själv, träna och äta sunt på riktigt nu. Men vissa speciella tillfällen kan jag få unna mig. Jag ska tro på mig själv att jag gör något bra. Säger någon det är det greit, behöver inte förklara mig i 3h efteråt. Jag ska göra mig av med saker som jag inte använder, jag ska ha kul, göra galna saker. Uppleva nya ting. Göra oväntade saker. Jag ska vara mig själv, men försöka trappa ner på dem negativa sidorna, för min skull och ingen annans.
Dessutom ska jag börja 2januari och ha 1 till att återhämta mig från en hejdundrande fest, haha typ.
Nej nu ska jag göra mig klar för att ta emot Johannisen.
 
Är du nöjd nu mammsen? :)