Sassyjossan

idag är en sån dag.
En sån där dag som man går omkring med dålig magkänsla.
En sån där dag som allt bara känns fel.
En sån där dag som det iaf känns som om man bara säger fel saker.
Vet inte riktigt varför, men det beror nog mycket på att jag somnade klockan fem i morses och blev väckt av jobbet halv sju. Bara att kliva upp och gå och jobba. Trött som tusan, inte lätt att vara glad då inte.
Dessutom gör inte det saken bättre att folk inte riktigt kan bete sig. Visar en sak en gång och sen blir så sjukt jävla äckligt dryg att jag bara vill skjuta asen. Åh förbannad jag blir. 
 
Jag vill förresten ha ett billigt rosa gångband till i vinter. Men hittar inte det någonstans. Det gör mig också sur. Sen vill jag byta gym till de på badet, säger säkert alla jättemycket. Men iallafall så får jag inte tummen ur och göra det. Måste börja träna, är så sjukt jävla taggad med, så jag vet inte vad som hindrar mig. Mer än att jag är trött. Som tusan.
 
Åh just idag så skulle jag gör allt för att få sova i samma rum som någon. Kvittar vem eller om jag får sova på golvet, bara jag inte blir ensam... Skönt att jag går på natten imorgon och ska jobba några nätter nu framöver så jag inte behöver oroa mig för att inte kunna somna på natten på länge sen..
 
Nej, nu får jag sluta deppa.
 
Här är en söt bild på mig och två av mina närmsta vänner <3