Sassyjossan

Home alone
Vaknade tidigt idag, var uppe innan åtta faktiskt och tjugo över åtta var jag ute på promenad. Gick och sprang lite i 40min innan jag kom hem igen. Här gjorde jag några övningar, åt frukost framför tvn och sen började jag städa lite. Städat kök och hall och halva badrummet typ. Ätit lunch, sett mer tv, tagit en dusch, pratat i telefon.
Jag har jättetråkigt faktiskt. Jag har varit själv här förut, men inte på detta sättet, bara känslan av att jag vet att inte Linnéa komme hem ikväll, bara ekar tomt liksom.
Skulle göra allt för att jobba lite, eller massor så att dagarna bara flyger fram. På ett sätt vill jag bara fråga om det finns en chans att jag får jobba i veckan, annars packa väskan och åka hem, på ett annat sätt vill jag banne mig klara detta. Får se hur länge jag står ut och hur jag gör faktiskt. Har ju i allafall 2,5 rum kvar att städa och då försvinner ju lite tid. Ska ut och kika på stan imorgon tror jag, fönstershoppa lite. Kanske skulle testa och gå på kino själv? Äh det återstår och se.
Nä om jag kanske skulle finna på något och göra? Ajja, denna tomhetskänslan försvinner säkert snart och innan jag hunnit att blinka så är min kära sambo tillbaks, haha! 
puss..
 
Outfit från utgången i söndags! :)