Sassyjossan

16 augusti
min dagliga torsdagsblogg typ?
haha jag hinner inte blogga. jag är aldrig hemma längre knappt. sen förra torsdagen så jaa vad har hänt?
torsdag: jobbade kvällen, sov själv i heela huset, som jag skulle gjort i över en vecka, men slapp det pågrund av att jag har så fina vänner som kommer och hälsar på och sover över hela tiden :) sov 3 av 9 själv, rätt bra statestik. men denna kväll var jag själv, fuck life typ ;) haha nej men.
fredag: jobbade 7-10, ganska värd tid eller? ah men vad gör man inte för att ställa upp på sitt jobb? :) tur man bor nära i af :) sen gick jag nog hem och sov. frida slutade vid fyra och senare åkte vi in till stan för att göra något på apoteket, slutade med att vi hämtade anden med, eftersom det skulle vara lite festligheter här på kvällen. kommer hem, och då hade davve och louise kommit med, strax därpå kom jennie med, så alla vi förutom frida åkte in och åt kinamat. MUUUUMS!  sen åkte vi hem och öla, så jääävla bra kväll var det! :D
lördag: vakna astidigt och mådde pissdåliigt, men jag fick vänta en kvart med att må dåligt sa mina kära vänner, snällt va? ;) men jag somna iaf om. sen upp och städa, äta donken för att sen, guess what? jobba :D jag älskar att jobba, men just denna dag var jag lite ledsen för att jobba, då mina vänner drog till töreboda :( ajja. anden kom och hämta mig senare efter jobbet och vi drog till frida i ett par timmar, innan han körde hem mig igen så jag kunde sova.
söndag: upp tidigt för att jobba, men var bara en kort dag så den var snart slut. så hem, sen kom systrarna med familjer. satt och tjöta med de lite. så fråga jag wilma, vem som var världens bästa moster, så kolla hon på mig och peka! :D haha stolt moster! sen kom frida, louise och anden och hämta mig. hem till anden, sen till frida möta upp davve, för att sen dra sig mot skövde för att möta linnea och sen kolla på bio, cockpit, ÄCKLIGT JÄVLA BRA OCH ROLIG! när vi åkte hem så kom vi på i stenstorp att pöjkarna ville ha lyxshake så vi var tvugna att vända, haha! sen kom åkte vi hem till slut.
måndag: blir väckt vid 8.40 för då var det dax att åka in till stan för frulle med davve och louise. efter det blev det minigolf på berget för att sen avsluta med lunch på wokstugan. sen hem, sitta på gatan och prata jättelänge med louise innan frida kom. louise åkte hem medan jag och frida åkte till stan för att köpa mat till frida. sen var det i alla fall dax för jobb igen. sen hem och sova.
tisdag: tidig uppgång igen för att gå och jobba. jobba till två, gick hem och sov för att sen komma tillbaka och jobba 17-21. hem och äta, för att sen dra vidare till frida, och sen in till stan, träffa davve, sitta på donken i en timme, för att sen överraska anden med mat, haha synd bara att vi skrämde typ livet ur han! haha men kul hade vi. var inte där mer än en timme för att sen åka hem till frida och sova.
onsdag: tidig uppgång för att åka med frida, davve och vivvi till berget och gå ut och gå, gick iaf 1,5km, hahahahah duktigt typ. sen åkte vi och fika, så av en ren händelse kom anden och hans mamma dit, så vi satt där och tjöta ett bra tag. sen åka ut till tbt för att lämna av hunden för att sen hämta anden, för att luncha med han. åka till lärcenter, centrum osv. sen till jobbet för att beställa skor, hem duscha och sen till skövde med mikaela, slå in massa paket med henne, äta och sen bli skjutsad till frida igen. greja där borta och sen sova.
idag: upp tidigt åka till jobbet, jobba hel dag. nu är jag hemma, och ska vara det en stund till. för sen ska jag laga mat till mamma, pappa och frida. blir lite ölning innan anden och davve kommer och hämtar oss så blir det utgång i skövde tror jag :)!
haha ingen kommer läsa detta, och väldigt ovärd text, men har vart och göra hela tiden, jag älskart! inte vara stil en minut, inte vara själv för mycket och hitta på saker hela tiden, varva det med jobb och där har du mitt liv just nu! jag ska inte klaga, jag lever som jag vill nu och jag är nöjd över detta! åååååh pusssssssssssss!