Sassyjossan

Holmendag
I söndags var jag och Linnéa passivt effektiva, men fick mycket gjort ändå. Städade och grejer.
Vid sju någon gång frågar Karin om jag vill följa med till henne och Sara, så det var bara att göra iordning sig och så gick jag och Arvid till bussen, där vi mötte upp Moa. Så åkte vi till Ensjö och tjejerna där borta! Vi lagade tacos och spealde spel, drack vin och drinkar, skratta och hade en helt otroligt underbar kväll och natt. Vi åkte inte därifrån förrän första bussen vid 05:40 gick, helt underbar kväll, natt och morgon iallafall.
När vi kom hem så moppade jag golv och bäddade i min säng, så runt sju halv åtta så kom vi i säng. Runt 11 ringer mamma och de är framme typ. Lite lootsing och sen var det bara att gå ner och möta upp och hjälpa till att bära upp allt. Lite kaffe och sen drog vi ut på tur.
Vi började med att åka mot Holmen fjordhotell där vi också åt lunch och hade det bra. Lite kallt var det allt, men är det sommar, då sitter man ute. 
Vi åkte sen vidare tillbaka mot Oslo och ut mot Holmenkollen, som var ganska så häftigt och se, fast det är nog finare på vintern kan jag tänka mig.
Efter det åkte vi hemåt igen, handlade lite och lagade sedan lite mat. Satt och bara prata innan mamma och pappa gick och la sig. 
Jag har ju fått flytta in till Linnéa och det är så kul, för vi ligger och viskar och fnittrar långt in på natten, akkurat så som man gjorde när man var liten, såå mysigt!
Idag så har jag visat ett ställe jag jobbar på, sen åkte vi och kolla på ullevål stadion och gick lite på storo. Får se vad som händer ikväll, kanske att vi möter Linnéa på aker brygge för ett glas vin när hon slutat!
 
 
----
Jag önskar att jag inte tänkte så mycket.