Sassyjossan

120428
älskar att det bara är 41 dagar kvar till studenten, men så jävla mycket att göra nu det sista bara, ajja. det ordnar sig säkert, det blir väl klart snart.
var ju i Paris förra helgen, det var väl helt okej kul att vara där, eller ah häftigt och se och så iaf. var med i en marknadsundersökning i eiffeltornet, fan inte alla som har vart med där och fått en nyckelring som present, hihi!
iaf igår så var det mikkis och annikas student, så vi var ett gäng som åkte ner, och jag var nära på att börja tjuta när man såg hur lyckliga de var! dessutom så kändes det verkligen i hela kroppen att snart är det fan min tur med!
så igår kväll/natt så hade jag sån jävla ångest när jag skulle sova för att jag känner att det just nu är så äckligt jävla mycket man måste göra innan det är ens egna tur, så jag la mig och skrev klart nästan ett arbete och kom inte i säng förrän klockan var ett, och vad händer sen? jo mitt jävla alarm gick inte igång, så frida ringer mig strax efter sju och frågar vart jag är, någon minut senare var jag på jobbet, så snabb var jag iaf. haha fult!
nu måste jag plugga igen, så jag kan duscha och sova sen, så jag kan gå upp och jobba imorn, och sen fira mikaela! sen hem och plugga säkert, och sen, sova, plugga, träffa pappas syskon, mina kusiner, pappas syskons fruar osv, sen sova, sen plugga, sen skola, sen varberg med skolan, torsdag till fredag, och vad händer på lördag? jo då är det jobb igen, eller vänta missa, måste plugga på dagen sen jobba söndag. baaaaaaaaaaaajs jag vill göra något kuuuul, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! blää, stundent snart iaf, det blir kuuuuuuuuuuul!