Sassyjossan

ps i love you
Jag blir så less på sånt här, sådär riktigt less.
Jag skulle vara ledig i en månad, skulle börja med att träna och bara köra hårt liksom, ikke sant? Första veckan fick jag till några riktigt bra träningspass. Men. Vad gör min kropp sen? Den säger nej, eller nej den säger inte. Den fullkomligt skriker: NEJ FÖR I HELVETE! Jag blir sjuk, först bara lite halsont och slapp som utvecklades till en enormt svullen hals och feber. Doktorn vet inte vad det är, men säkert bara något virus. Mår mycket bättre nu, men är fortfarande helt slut i kroppen osv. Kul? Nej inte så.
Blir så trött på att det alltid ska vara så för mig. När jag verkligen provar och vill så ska min kropp komma och slå krokben för mig själv. Men sorry fettet, jag ska vinna över dig denna gång, just so you know.
 
Hur som havet så har jag haft en mysig helg i allafall, mött mysiga vänner och så. Vart i parken och grillat och nu avslutat söndagen med att se på film. Vi avslutade med ps i love you. Och ävenfall jag sett den filmen 1940 gånger så gråter man alltid floder till den. Det är nog ta mig tusan min favorit film asså. S Å  J Ä V L A  F I N !
 
Nope nu ska jag planera lite och sen sova! Det ska bli gott. Puss.
 
juste modeikonens doktoroutfit